Reparatie en onderhoud

Onder de naam AVT Truck&Trailer hebben wij een modern gespecialiseerd bedrijf voor reparaties en onderhoud aan getrokken en trekkend materieel. Met drie vestigingen in West Brabant en één in Waddinxveen zorgt ons gespecialiseerd personeel voor een professionele aanpak van de werkzaamheden, zodat stilstand voor u tot een minimum beperkt blijft.

Al onze vestigingen zijn merk ongebonden. Met elk merk bedrijfswagen kunt u bij ons terecht voor alle service, reparatie, onderhoud en keuringen (APK tot tacho tot koeling). Ook zijn wij specialist in onderhoud aan diepladers, laadkleppen, transportkoeling, meeneemheftrucks en het uitvoeren van tankkeuringen en tankreparaties.

Preventief onderhoud

AVT biedt preventief onderhoud en periodieke inspecties aan die worden uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Het belang van preventief onderhoud is om ongeplande stilstand, overmatige slijtage en extra kosten te vermijden. Door onze inspecties controleren, testen en vervangen we tijdig slijtagedelen. Dit is de manier om de betrouwbaarheid van uw wagenpark te vergroten en de kans op ongeplande stilstand te minimaliseren.
Uw wagenpark blijft in topconditie.

VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP